Actualitate

VIDEO Două camioane de salubritate au fost îngropate in namol pe o stradă din Reşiţa

Două camioane ale firmei de salubritate au fost îngropate pe o stradă din Reşiţa, după ce drumul prost făcut s-a surpat sub greutatea acestora. Drumul prost executat de către o firmă sub-contractată de Hidroconstrucţia s-a surpat sub greutatea a două autocamioane ale firmei de salubritate din Reşiţa. Oamenii din zonă au semnalat situația drumului de mai multe săptămâni şi chiar au făcut sesizări la primărie şi la firma care se ocupa de repararea drumului.

Lucrările la strada Caen au încetat în toamna anului trecut, însă nu au fost recepționate de către primărie care a reclamat firmelor treaba proastă făcută, de asemenea viceprimarul Vasile Paul a declarat că strada va trebui reasfaltată în întregime.

Pentru a scoate autocamionele a fost nevoie de o macara şi de cateva soluţii improvizate de către angajaţii primăriei. Reprezentantul Hidroconstructia a declarat că abia luni se va interveni pentru repararea drumului.

În data de 22. 02.2017, viceprimarul municipiului Reşiţa, Paul Vasile, a convocat conducerea Hidroconstrucţia la o întâlnire, temele abordate fiind problemele apărute din cauza nefnalizării lucrărilor, lucrări executat prost, probleme constatate în teren. În cadrul acestei şedinţe a fost dezbătută situaţia de pe str. Caen, solicitându-se reprezentanţilor firmei Hidroconstrucţia să ia măsuri urgente de refacere a zonelor afectate, atrăgându-li-se atenţia de pericolul creat de execuţia defectuasă a lucrărilor.

De asemenea, societatea Hidroconstrucţia a fost somată în scris de nenumărate ori de către Primăria Reşiţa să finalizeze lucrările de refacere de pe str. Caen, aplicându-se şi sancţiuni contravenţionale.

Lucrarea nu este finalizată, şi conform prevederilor HCL nr 314/29.11.2016, executantul lucrării răspunde pentru prejudiciile cauzate terţilor din eventualele accidente de circulaţie din zona lucrării.

Comentarii

comentarii