VIDEO Dragnea la Resita: ,,Iohhannis nu este proiectul acestui judeţ” (P)

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost astazi probabil in ultima sa vizită cu caracter electoral înaintea alegerilor de duminică. După întâlnirea cu organizația PSD Caraș Severin, Dragnea a făcut unele declarații politice:

,,Eu sper ca Sorin Frunzăverde să înţeleagă că Iohhannis nu este proiectul lui şi nici al acestui judeţ. Sorin Frunzăverde este un lider important al ACL-ului , mult mai important decât alţi lideri care sunt acum în prim plan la Bucureşti, a afirmat astăzi Preşedintele executiv al PSD,Liviu Dragnea prezent la Reşiţa”.

Şi tot astăzi Dragnea a mai spus că ,,scorul pe care organizaţiile PSD din ţară îl vor obţine pe 16 noiembrie contează numai în statisticile de partid, nu şi în cele guvernamentale, la modul cum vor fi împărţiţi banii guvernului viitor”.

[youtube id=” YgDIzHpBX-Y”]

Din punct de vedere politic, preşedintele executiv al PSD a spus că va avea o întâlnire cu activul de partid pe care-l va sfătui să transmită în zilele care au mai rămas până duminică mesajul premierului Ponta cât mai multor oameni. De partea cealaltă Dragnea afirma că este jenant să doreşti să ajungi preşedintele României şi să nu ştii absolut nimic.

Legat de Guvernare Dragnea a afirmat astăzi că au fost reluate investiţiile începute şi abandonate de guvernările anterioare, dar în funcţie de priorităţi, iar legat de Caraş Severin şi de Reşiţa, Liviu Dragnea spunea că este un judeţ şi un municipiu care are nevoie de investiţii, de proiecte, în special de proiecte cu finanţare europeană.

[youtube id=”4DlO_7dQdFM”]

Pentru turul doi Caraş Severinul trebuie să facă un scor concludent, mai ales că în turul întâi a făcut 43%, scor pe care nu l-a mai realiyat nici un partid politic, a afirmat la rândul său președintele social democraţilor caraseni, deputatul Ion Mocioalca.

[youtube id=”3Wn-0CeYQ9o”]

(PE)

Comentarii

comentarii