VIDEO După 30 de ani, Caransebeșul are din nou o echipă în elita voleiului masculin românesc şi o sală polivalentă

Volei (1)Echipa de volei Banatul Caransebeș – singura echipă la acest nivel din Banatul Montan, a promovat duminică pe prima scenă a voleiului masculin românesc. Aceasta, în urma unui adevărat turneu şi mai ales, în urma meciurilor din ultima zi a turneului organizat la Sala Polivalentă din municipiul Caransebeş. Tot de duminică, Municipiul Caransebeş are din nou o sală polivelentă pentru competiţii sportive de anvergură.
La Caransebes s-a desfasurat în acest sfarsit de saptamana, turneul de promovare in Divizia A de volei masculin. Competitia a reunit 4 echipe de prima mână: Banatul Caransebes, Universitatea Timisoara, Steaua Bucuresti si Tricolorul Ploiesti. La finalul turneului, primele doua clasate şi-au asigurat locurile in prima divizie.

Echipa gazda, Banatul Caransebes, a reusit, in prima zi a turnelui, sa surclaseze echipa Steaua Bucuresti, in timp ce cealalta echipa din Banat, Universitatea Timisoara, a pierdut in fata echipei din Ploiesti.
In primul meci al turnelului de calificare in Divizia A de volei masculin, Universitatea Timisoara a pierdut, scor 3 la 2, in fata echipei Tricolorul Ploiesti. In celalalt meci, Banatul Caransebes a facut un prim pas important pentru promovarea, dupa 30 de ani, in prima divizie de volei masculin. Sustinuta de un public numeros, echipa gazda a reusit sa invinga pe Steaua Bucuresti, scor 3 la 1.
Duminică, elevii antrenorului Pavel Craia, au învins Universitatea Timișoara cu scorul 3-1, în ultimul meci al turneului. În prima partidă a zilei, Steaua București a învins pe Tricolorul Ploiești cu 3-0. Steaua, de pe primul loc și Banatul Caransebeș de pe poziția secundă au acces în Divizia A1. Pe trei a terminat Tricolorul Ploiești, iar pe locul patru Universitatea Timișoara.
De menţionat că de azi, după ce ani de zile a fost închisă, Caransebeşul are din nou o sală polivalentă pentru marile competiţii sportive.

Comentarii

comentarii