VIDEO EXCLUSIV Accident carambol cu 4 maşini facute praf în faţa la poliţie

Un accident de circulaţie a avut loc astăzi în jurul orei 14 în fata Serviciului de permise auto. Un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 30 de ani, a pătruns de pe carosabil în zona de parcare special amenajata unde a luat la rând 3 maşini. 3 autoturisme au fost lovite de un altul ce rula dinspre cartierul Lunca Barzavei spre Centrul Civic.

În dreptul Serviciului de permise auto, din motive pe care le va stabili ancheta, șoferul de 30 de ani al autoturismului care a provocat accidentul, a pierdut controlul volanului iar mașina a intrat în plin într-un autoturism Logan parcat regulamentar în parcarea special amenajată.


Impactul a fost așa de puternic încât Loganul a fost târât aproape 10 metri lovind alte două autoturisme și gardul ,,serviciului permise auto” . Norocul a fost că în acel moment, în cele 3 autoturisme avariate și pe trotuar, nu se afla nimeni – altfel acum vorbeam de o tragedie.

Loganul şi unul dinte autoturisme au fost atât de avariate încât acum, mai sunt bune doar de piese de schimb și fier vechi. De parcă nu ar fi fost de ajuns, portbagajul Loganului era plin cu cumpărături fiindcă proprietarul se pregătea de petrecere. Azi este ziua sa de naștere. Așa cadou, mai bine lipsă.


În autoturismul care a provocat accidentul se afla un tânăr de 30 de ani alături de mama sa. Aceștia fuseseră în vizită la fiu – respectiv fratele și după vizită se îndreptau spre casă, spre orașul Moldova Nouă.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Șoferul și mama sa au intrat în stare de șoc și au fost transportați la Spitalul de Urgență unde li s-au făcut un consult. Sursele spun că tânărul șofer ar avea unele probleme de sănătate și în momentul în care a provocat accidentul ar fi avut un atac. El este cunoscut ca fiind bolnav de inimă.

La locul accidentului au sosit pompierii militari care au îndepărtat bornele de la bateriile mașinilor avariate pentru a preîntâmpina izbucnirea unui incendiu. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru distrugere.

Comentarii

comentarii