Actualitate

VIDEO EXCLUSIV Jaf la Reşita – Seif furat cu totul dintr-o agenţie de pariuri

Hoţii nu au dormit astă noapte. În jurul orei 1, agenţia de pariuri din Blocul 3 de pe B-dul Republicii din Reşita a fost spartă. Se pare că mai mulți indivizi au rupt una dintre uși, o ușă secundară fiindcă ușile principale de acces au fost mai bine asigurate cu încuietori. Hoții au intrat în agenție şi au luat un seif cu totul – și duși au fost. Se pare că nu s-au prea ales cu mulți bani, în cutia din metal fiind câteva mii de lei, bani din încasările de seară.

Polițiștii au sosit la fața locului și au demarat cercetările pentru prelevarea de urme și de probe. Munca oamenilor legii vă fi mult ușurată de faptul că în zonă sunt mai multe unități comerciale care au camere de supraveghere video și în afara magazinelor.

Din păcate, agenția de pariuri nu avea sistem video de supraveghere și în afară, dar cu siguranță exista unul interior. Având în vedere faptul că hoții știau de cea de a doua ușă, cu siguranță aceștia au studiat bine locul în care au dat atacul.

Ultimul jaf în Caras Severin in care s-a furat un seif cu totul, a avut loc în 30 ianuarie 2013 la Oţelu Roşu. Seiful respectiv care avea o tonă, a fost furat cu totul din casa unui angajat al finantelor publice. În el se aflau aproape 1,8 milioane de lei şi bijuterii din aur. Hoţii n-au fost prinşi nici până în ziua de azi.

Comentarii

comentarii