VIDEO Fidelitate şi longevitate răsplătită şi apreciată de primarul Reşiţei de 50 de ani împreună

50 de ani50 de ani de căsnicie. Aceasta este marea realizare a unor cupluri din Reşiţa, care, pentru faptul că au reuşit să rămână uniţi atâta vreme au fost premiaţi de autorităţile locale reşiţene, la sediul Casei Municipale.
Aproape 50 de cupluri, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, au fost sărbătorite la Casa Municipală din Reşiţa. Primarul, Mihai Stepanescu, le-a înmânat acestora diplome de fidelitate, flori, dar şi un premiu în bani, pentru anii petrecuţi împreună, la bine şi la greu, fiecare cuplu primind, cu această ocazie, 300 de lei.
Partea oficială a fost urmată de închinarea unui pahar de şampanie, iar cuplurile premiate au depănat amintiri din anii petrecuţi împreună. După cum au declarat majoritatea dintre acestea, ingredientul principal, pentru o căsătorie reuşită, este toleranţa.
Unii dintre seniorii prezenţi, au povestit despre cum a fost viaţa lor alături de persoana iubită şi au dat sfaturi viitorilor însurăţei divulgând chiar secretul căsniciei fericite.
Chiar dacă a fost sărbătoarea familiei, a cuplurilor, din păcate, din cauza vârstei şi a problemelor de sănătate, unele familii au fost reprezentate doar de un membru al cuplului.
,,Soţia este bolnavă, nu a putut să vină să se bucure împreună cu mine de acest moment festiv. Îi voi duce acasă floarea primită de la domnul primar Mihai Stpenescu şi-i voi povesti ce s-a întâmplat aici” spune Ilie Dumitru.

Comentarii

comentarii