VIDEO Foc in Moroasa – Un atelier de tamplarie a ars in totalitate la Resita

Un puternic incendiu a izbucnit marti într-un atelier de tâmplărie dintr-o gospodărie aflată în cartierul reşiţean Moroasa. Două autospeciale ale pompierilor au intervenit pentru lichidarea incendiului şi pentru evacuarea materialelor combustibile din atelier. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Vălătuci groşi de fum şi de aburi albi s-au înălţat în zona Moroasa, nu departe de Ateneu. Erau semnele luptei pe care pompierii reşiţeni o dădeau deja cu flăcările care cuprinseseră şi mistuiseră în mare parte un atelier de tâmplărie dintr-o gospodărie aflată pe strada Begoniilor. Două autospeciale şi 11 pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului şi pentru evacuarea tuturor materialelor combustibile. În lupta cu focul a fost folosită atât apa din cisternele proprii, cât şi cea de la hidranţii din apropiere. Într-o primă fază, pompierii au actionat pentru eliminarea riscului de propagare a focului la clădirile învecinate.


Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt considerabile. Cauza incendiului urmează a fi stabilită de pompierii de la ISU Semenic. De remarcat că numărul incendiilor din Caras-Severin a crescut considerabil, o dată cu scăderea drastică a temperaturilor. De cele mai multe ori, focul e cauzat de coşuri de fum necurăţate ori de surse de încălzire lăsate nesupravegheate.

Comentarii

comentarii