VIDEO FOTO Evenimente rutiere la Reșița și la Otelu Roșu, cu rotile in sus pe calea ferata

Accident triaj cale ferata (11)Cu mașina, graba strică treaba și te duce la service, dacă ai noroc

Un autoturism Opel-combi a ajuns într-o ipostază deloc normală și într-un loc, deloc potrivit. Mai exact, cu roțile în sus pe calea ferată din zona Triaj din Reșița.
Totul s-a petrecut în momentul în care șoferul nu a adaptat viteza la carosabilul umed și se pare că a mai prins și linia de tramvai.
Cert este că mașina a sărit peste bordură și trotuar, a ajuns la calea ferată unde și-a dat cu roțile în sus.
Chiar dacă accidentul a fost deosebit de spectaculos, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Doar circulația a fost îngreunată în zonă pentru vreo jumătate de oră, tip în care Opelul a fost repus pe 4 roți, a fost tras de pe calea ferată și urcat pe o platformă de transport.

A pătruns pe contrasens

Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs în dimineaţa zilei de 25.02.2014 pe strada Revoluţiei din Oţelu Roşu.
Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că în timp ce S.A., de 50 ani, conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de D.I., de 56 ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a doi pasageri din autoturismul condus de S.A., rănirea uşoară a conducătorului auto D.I. şi rănirea gravă a unei pasagere din autoturismul condus de acesta.
Un şofer a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar celuilalt i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii