VIDEO FOTO Talentul şi rezultatele excelente la invăţătură au fost răsplătite de poliţişti

DSC07009Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, cu sprijinul Sindicatului Naţional al poliţiştilor şi Personalului Contractual, Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor, Sindicatului Poliţiştilor din Banat şi Sindicatului Liber al Poliţiştilor Caraş-Severin, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului a făcut o surpriză plăcută unor tinere.
În anul şcolar 2013-2014, eleva Teodorescu Iulia s-a remarcat prin rezultate şcolare de excepţie şi printr-o conduită exemplară: media semestrială a fost de 9,94, a luat locul I la olimpiada de fizică – etapa judeţeană şi menţiune de onoare la etapa naţională a Olimpiadei de fizică.
Bineînţeles că toate aceste rezultate nu au fost posibile fără interesul şi implicarea de care a dat dovadă tânăra, dar şi profesorii de la Colegiul Traian Lalescu din Reşiţa, acolo unde este elevă în clasa a XI-a, au susţinut-o necondiţionat.
Pentru rezultatele sale excelente şi pentru ambiţia de a merge mai departe, ea a fost răsplătită cu un laptop.
Moţoca Adelisa, elevă în clasa a VI-a la Liceul de Arte „Sabin Păuţa” din Reşiţa, este o altă tânără înzestrată cu mult talent şi pasiune pentru frumos.

Acordurile de vioară au încântat-o încă din clasa a III-a atunci când a început să cânte la vioară, instrument muzical ce o va acompania pe parcursul întregii vieţi.
Fiindcă, ne-a promis că ne va chema la primul său spectacol, am răsplătit-o cu o vioară pentru a exersa cât mai mult cu putinţă.
Cu emoţie în priviri, cele două mame au vorbit cu admiraţie şi mândrie despre fiicele lor, pe care le-au crescut cum au ştiut cel mai bine, deşi viaţa are şi momente dificile.
Pentru ambiţia lor, dar mai ales pentru că ne dorim să încurajăm tinerii valoroşi, care de multe ori rămân în umbră din cauza neajunsurilor materiale, am decis să le oferim premii speciale fiindcă sunt copii speciali.

Comentarii

comentarii