ActualitateCultural

VIDEO FOTOGALERIE Balul Primăverii- Balul de lăsata secului al pensionarilor cărăşeni

Balul Primaverii   (17)Restaurantul reșițean Capitol a găzduit astă noapte ,,Balul Primăverii – Balul de zăpostit” pentru pensionari. Acţiunea a fost organizată de către Liga Pensionarilor Caraş Severin fără nici un ajutor din partea nimănui. Banii au provenit din fondurile Ligii iar preţul unui bilet a fost modic, pe buzunarele pensionarilor.

S-a cântat şi s-a dansat mult. Peste întreg evenimentul a plutit nostalgia petrecerilor calde, frumoase, elegante şi vesele din anii în care cea mai mare distracţie nu însemna să te
îmbeţi de să nu mai ştii de tine, ci să petreci câteva ore în compania oamenilor dragi, să dansezi un vals, un tango, o horă românească, să glumeşti şi să te bucuri.

Astfel a fost la „Balul primăverii+ Balul de zăpostit” organizat de Liga Pensionarilor Caraş Severin cu ocazia intrării în Postul Mare. Aşa cum se făcea pe vremuri la sat.
Domni şi doamne, bunici şi bunicuţe, ba chiar şi străbunici, mai mult sau mai puţin tineri, dar frumoşi cum numai demnitatea te face frumos, au dansat pe ritmul anilor 60 – 70 şi chiar 80.
Domni „la ştaif” şi doamne elegante şi coafate proaspăt, au venit să se simtă bine împreună, iar ele să se simtă şi mai bine fiindcă au fost dansate şi apreciate.
Ne mai fiind an electoral, nimeni ni i-a ajutat pe pensionari nici măcar cu un pahar cu apă. Firmele din Reşiţa sunt mici şi abia îşi duc şi ele zilele. Chiar şi aşa, fără nici un sponsor, cu un preţ mic al biletelor, masa a fost una îmbelşugată cu de toate.
Dar cel mai mult i-a bucurat pe cei peste 300 de pensionari muzica şi dansul care s-a încheiat târziu în noapte cu fulgi de ,,zăpada mieilor”.
InfoCs va prezinta un reportaj si o fotogalerie in care am surprins poate nici 1% din bucuria de aseara de la Capitol.

Comentarii

comentarii