VIDEO – FOTOGALERIE – Biciclist accidentat în intersecție la Reșița

Astăzi la orele prânzului, in municipiul Resita, s-a produs un accident rutier soldat cu ranirea gravă a unui biciclist. In prezent, oamenii legii cerceteaza cazul iar rezultatul va duce la stabilirea cu exactitate imprejurărilor producerii evenimentului rutier .

Un biciclist a fost transportat la spital cu ambulanta dupa ce s-a lovit la cap și a suferit multiple fracturi. Acestea sunt urmările unui accident rutier petrecut pe strada Victoriei în apropierea de Biserica Baptistă nr.1.
Povestea bărbatului accidentat este cam tristă și seamănă a telenovelă: acesta numai ce isi luase ramas bun de la iubita lui care locuia pe strada alăturată, s-a urcat pe bicicletă, si, intr-o fractiune de secundă și probabil neatentie- nu doar din partea lui, s-a trezit la pamant sub roțile vehicul – aceasta dupa ce l-a izbit în plin un autoturism ce venea dinspre Universalul vechi.
Soferul masinii spune ca nu avea viteza si nici nu isi poate da seama ce s-a intamplat cu exactitate. De mentionat este faptul ca autoturismul circula pe drum cu prioritate. Șoferul mai spune ca ,,biciclistii sunt de cele mai multe ori pericole pe sosele publice si in zeci de ani de soferit, asa ceva nu i s-a mai intamplat”.
Martorii au parerile impartite, unii spun ca masina circula cu viteza, altii spun ca biciclistul nu a fost atent.
Cei care sunt in masura sa stabileasca vinovatia celui care a dus la producerea accidentului, sunt doar oamenii legii care au efecuat masuratori de la fata locului si i-au supus pe cei doi – conducătorul auto și biciclistul- la testul alcoolemiei. În ambele cazuri, rezultatul a fost zero.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments