VIDEO FOTOGALERIE Bucuria și istoria au ieșit în stradă – 52 de ani de ,,Mate-fizică şi Traian Lalescu” la Reșița

Flashmob (38)52 de ani au trecut de când unul dintre cele mai prestigioase licee din Banatul Montan, și-a început activitatea. Se întâmpla în anul 1961. Și aici vorbim de ,,Liceul 2, apoi,, Matematică – Fizică și de câțiva ani, actualul ,,Colegiu Național Traian Lalescu”.
În afară de menifestările din interiorul școlii, marţi, sute de elevi ai Colegiului Naţional Traian Lalescu din Reşiţa au participat în centrul civic la flashmob-ul „Inevitabil va fi bine”. Lor li s-au alăturat cadre didactice şi juniorii din ciclul gimnazial din corpul B.

Trebuie menţionat că acesta este primul flashmob organizat în judeţul nostru. cele câteva sute de elevi și cadre didactice, au pornit pe jos de la Liceu până în Centrul Civic, într-un marș al bucuriei. Mai trebuie adăugat că toata suflarea liceului, a muncit timp de două săptămâni făcând repetiții în pauze sau la orele de sport.
,,Prin acest flashmob, derulat cu sprijinul Primăriei Reşiţa şi a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, s-a dorit atragerea atenţiei asupra unităţii de învăţământ”, a declarat coordonatorul acţiunii, profesorul Camelia Maria Radovan- şi dânsa fostă elevă a Liceului ajunsă acum profesor.

Comentarii

comentarii