VIDEO FOTOGALERIE Halloween cu vrajitoare, dracusori, dovlecei, Contele Dracula, scheleti, puscariasi, lilieci, pirati la Floarea Soarelui din Reşiţa

Halloween 2013 (143)Gradinita cu program prelungit ,,Floarea Soarelui” a fost plină de vampiraşi, piraţi, vrăjitoare şi fel de fel de animăluţe simpatice, vesele şi mai ales, foarte gălăgioase. Fiindcă astăzi a avut loc aici, petrecerea de Hallowen.
Toată clădirea s-a transformat într-un furnicar și practic, și-a dublat capacitatea fiindcă ,,doamnele” de la grupe, alături de copii, i-a adus azi la grădiniță și pe tătici sau mămici ori bunici. Pe parcursul întregii zile, copiii au avut parte de momente de neuitat- împreună cu părinții sau bunicii pregătin împreună felinare, măști, baloane, paianjeni, coifuri sau cine mai știe ce accesoriu trebuitor unui costum, cel mai frumos costum, de fapt- pentru parada de Halloween. Fiindcă nu se putea altfel; ce petrecere și ce putem sărbătorii de Halloween fără măști sau costume.
,,Ne-am bazat pe originalitatea și imaginația parintilor în ceea ce privește costumația copiilor, iar rezultatul a fost unul infricosator. Astfel au inceput sa intre in gradinita noastra vrajitoare, dracusori, dovlecei, Contele Dracula, scheleti, puscariasi, lilieci, pirati dar si-au facut loc deasemenea si fluturasi, buburuze, pitici, printese, albinute si tot felul de mascute si costume. Este o activitate pe care noi o desfășurăm în mod frecvent la grupele noastre: copiii lucrează împreună cu părinții la diferite activități pe care le avem” spune educatoarea de la grupa mijlocie, Gianina Miloș.
Iar dupa ce toata lumea a sosit si dupa ce fiecare si-a etalat costumatia: sa înceapă petrecerea! Toți copiii de la toate grupele, însoțiți de părinți, au urcat în sala de sport unde a avut loc marea defilare pentru care fiecare copil a primit o diplomă de Halloween.
La Floarea Soarelui, aceste evenimente sunt deja o traditie, iar la anul, educatoarele și copiii vor fi și mai inventivi in decor si mai surprinzatori in distractie- așa cum se obițnuiește de ani buni la Grădinița Floarea Soarelui din Resita. .
Acţiunea a fost pregătită încă de aseară când doamnele au pregătit dovlecii primiţi de părinţi, au ornat apoi sălile cu dovlecei şi diverse obiecte specifice sărbătorii de Halloween.


Comentarii

comentarii