VIDEO FOTOGALERIE O nouă seară reușită marca Bamboo Studio Reșita- Petrecere cu stil și Ami

Tinerii din Reșița s-au putut distra din nou într-o petrecere marca Bamboo Studio Reșița. Atmosfera a fost ca întotdeauna ,,de nota 10” cu lume cu chef de petrecere și bună distracție. Surpriza serii s-a numit ,,AMI” . Artista în mare vogă, a venit la Reșița de la Petroșani unde a avut un alt spectacol.

Cine este Ami? Păi, ia citiți aici: In cadrul galei decernarii premiilor Media Music Awards 2014, Ami a avut parte de un triumf total, plecand acasa cu nu mai putin de 4 premii pt piesa Déjà vu, piesa in colaborare cu Grasu XXL: Best Hip-Hop, Best Featuring, Best YouTube si ProFM Award. Astfel Ami isi completeaza colectia de premii castigate anul acesta si reconfirma succesul colaborarii sale cu producatorul Adi Colceru si DAV7 Music, de la lansarea sa pe piata muzicala si pana in prezent.

Piesa anului 2014, colaborarea dintre Grasu XXL si Ami, „Déjà Vu” vine in completarea listei de hituri produse de DAV7 Music pentru Ami: „Trumpet Lights” (2012), „Otra Vez” (2013) si mai recent „Playa en Costa Rica”

In speranta ca Ami are destule rafturi acasa pentru a-si etala premiile obtinute, nu ne ramane decat sa urmarim activitea ei si sa-i uram success in continuare și să nu uite de seara de la Reșița.

[youtube id=”tXeSItBwToc”]

Comentarii

comentarii