1 Mai ozonat la înălțime, cu mititei și grătar pe bloc VIDEO

Dacă unii reşiţeni au plecat la munte sau au preferat umbra răcoroasă a pădurii, alţii mai comozi, dar mai ingenioşi, şi-au adus natura acasă. După care, oamenii s-au aprovizionat de la magazinele MonaLisa cu pulpe, mici, cârnăciori, ceafă, cotlet, costiță sau aripi de pui. Pentru fiecare s-a găsit câte ceva, ori cât ar fi omul de pretențios sau mofturos. Și unde mai pui că toată luna mai, aceste produse sunt în oferta magazinelor. Asta înseamnă o diferență de preț și de 3-4 lei la kg, la unele produse. Puteți consulta lista cu produsele aflate în ofertă în ori ce magazin.

Mai mulţi locuitori ai unui bloc turn din Reşiţa şi-au transformat terasa imobilului într-o adevărată oază de recreere. Până să strângă bani de gazon şi alte fiţe – ca în filmele americane, oamenii au adus de acasă ghivece cu flori şi găleţi pe care le-au umplut cu pământ şi în care au plantat copăcei și flori.
Ca totul se fie complet, în următoarele zile, tot pe bloc va fi montată şi o piscină de 4000 de litri în care se vor răcorii în zilele calde. Despre celelalte dotări, mai trebuie spus că acolo există şezlonguri, mese, scaune, umbreluţe şi chiar grătar.

Aşa că, petrecerea de 1 Mai a început încă de dimineaţă când grătarul a fost pornit iar la rând cu prăjitul micilor, a ajuns familia cu numărul patru. Nu lipsesc muzica, berea rece şi o cafea pentru doamnele îmbrăcate la costume de plajă.

Material in reluare

Comentarii

comentarii