VIDEO Grav accident de circulaţie intre Câlnic şi Moniom – O femeie şi doi tineri în spital

Un grav accident de circulație a avut loc duminica dupămasa pe DN58B, drum ce leagă Reşita de Timişoara. Accidentul s-a petrecut pe fondul unui carosabil alunecos pe timp de ploaie. La volanul unui autoturism Audi A4 cu numere de Caras Severin, se afla o femeie care se îndrepta spre Bocșa. Alături de dânsa, în mașină se mai aflau doi tineri. La un moment dat, la o curbă semnalizată corespunzător și cu limită de viteză, înainte de intersecţia cu ,,abatorul vechi” , șoferița a pierdut controlul volanului iar mașina a intrat în derapaj. Apoi, vehicolul a părăsit carosabilul, a plonjat în decor de la o diferență de nivel de aproximativ 3- 4 metri, după care s-a oprit într-un copac din marginea pădurii.

În urma accidentului, toți cei trei ocupanți ai autoturismului au fost răniți grav rămânând în stare de semi-inconștiență. Un șofer aflat în trafic si care a vazut ce s-a intamplat, a oprit mașina și a sărit imediat în ajutorul răniților. El a sunat la 112 și a anuțat accidentul. La fața locului au sosit mai multe echipaje de ambulanță, pompierii militari și polițiștii de la ,,rutieră”. Cei trei răniți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență unde au intrat imediat pe mâna medicilor de la UPU. Cei trei au multiple fracturi si au ramas internati in spital.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru rănire din culpă.

Vom reveni cu amănunte. Aceasta este o știre în varianta ,,la fața locului cu informații obținute pe surse”. O variantă oficială a evenimentului va fi oferită luni de IPJ.

Comentarii

comentarii