VIDEO Grav accident de circulație la ieșirea din Brebu pe DN59 spre Caransebes

Un grav accident de circulație a avut loc pe DN58, drum ce leagă Reșița de Caransebeș. Accidentul s-a petrecut în apropierea podului de peste pârâul Pogăniș. Un autoturism Opel în care se afla familia unui avocat din brebu, deci – două persoane din Brebu, condus de o șoferiță, la curba ușoară de dinaintea podului, cu sensul de mers spre Caransebeș, a pierdut controlul volanului, a pătruns putin pe contrasens și a izbit un autoturism Ford ce circula dinspre Caransebeș cam în aceleași condiții. Adică, în curbă s-au lovit unul de altul.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în așa fel încât să aibă viața pusă în pericol. Șoferița a ajuns la spital unde este supusă investigaților medicale iar celălalt șofer are o tăietură mică la față. Toate persoanele implicate în accident, trei oameni, purtau centuri de siguranță. Ironia sorții face ca cei trei să se cunoască foarte bine și sunt prieteni din copilărie.

Cauza probabilă a accidentului pare să fie viteza in curba si ,,condusul prea aproape de axul drumului” . Adică, șoferii n-au tinut marginea drumului iar în curbă s-au lovit unul de celălalt.

Comentarii

comentarii