VIDEO Grav accident de circulație la Reșița cu 3 mașini și circulație îngreunată

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă la Reșița. Mai exact, un autoturism de serviciu marca Citroen, cu numere de Timiș, ce rula dinspre Nera spre Govândari, a derapat, a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism ce circula regulamentar din celălalt sens. Citroen-ul a fost lovit volent în portiera dreaptă iar din spate, a venit un al treilea autoturism care a fost și el lovit. Impactul a fost așa de puternic încât ușa a fost ,,înfundată” cu totul. Pasagerul aflat lângă șofer a suferit răni la picioare, dar care nu-i pun viața în pericol. De asemenea, și șoferul autoturismului lovit primul, un bărbat la vreo 60 de ani, a ajuns la spital în stare de șoc, dar fără răni serioase.

Cu toate că inițial pompierii militari au fost solicitați pentru a descarcera o persoană, acțiunea lor s-a limitat la decuplarea bornelor de la bateriile mașinilor și spălarea carosabilului de ulei.

În schimb, circulația în cel mai ,,gâtuit” loc din oraș – în ceea ce privește traficul- a fost dată peste cap. La un moment dat, coada de autoturisme cu sensul de mers spre Centrul Civic, era pe undeva la capătul podului de la Intim. capătul dinspre Govândari.

Locul respectiv este unul în care, de-a lungul timpului, au avut loc mai multe accidente – unele soldate cu pierderi de vieți omenești. Cu toate că zonei respective i se spune ,,curba morții” – de fapt este o curbă aproape obișnuită – asta dacă s-ar respecta și limita de viteză impusă acolo și unii șoferi nu s-ar crede la curse. Un alt factor ce duce la producerea accidentelor – este prezența liniilor de tramvai. Acestea devin și mai periculoase în momentul în care plouă și se ajunge la contactul dintre cauciucul ud și metal lustruit.
Acestea sunt informatii preliminare, pe surse. Un comunicat oficial primim doar luni.

Comentarii

comentarii