VIDEO Grav accident produs pe DN 58 în apropiere de intersecţia cu Cornutel Banat

Două autoturisme s-au ciocnit frontal. Impactul a fost devastator pentru unul dintre autoturisme care a fost distrus în întregime. Două persoane au fost grav rănite și au rămas încarcerate în autoturismul lovit și o alta a fost rănită în mașina care a produs accidentul.
Accidentul s-a produs pe timp de ploaie între localităţile Păltiniş şi Cornutel Banat pe DN 58 la o curbă ușoară la dreapta și semnalizată corespunzător, din cauza unui şofer de 57 de ani din Reşita ce se îndrepta spre Caransebeș și care din cauza vitezei, pe un carosabil alunecos, a pierdut controlul volanului.

Dinspre Caransebeș venea un autoturism Daewoo care circulă regulamentar iar în urma impactului, mașina a fost aruncată la vreo 5 metri în șanț. Circulația a fost îngreunată mai bine de o oră și jumătate. Ambii răniţi au fost scoși din mașină cu ajutorul pompierilor de la ,,Descarcerare” și duşi la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş fiind ulterior transferați la Spitalul Clinic Universitar din Timișoara.

Şoferul care a produs accidentul și circulă într-o maşină Citroen cu numere de Spania, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele acestuia s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă și pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Circulația pe DN 58 a fost îngreunată mai bine de o oră și jumătate circulându-se dirijat de către polițiști pe un singur fir. Pompierii militari și angajații de la Drumurile Naționale, au intervenit pentru a spăla carosabilul devenit foarte alunecos din cauza uleiului scurs din motoarele mașinilor.

Comentarii

comentarii