VIDEO Groaznic accident de circulație cu 6 victime pe DE 70

Un teribil accident de circulație a avut loc pe Drumul European 70 la ieșirea din comuna Buchin. Un autoturism s-a dat peste cap în urma lovirii lui de către un altul, după care, a ajuns într-o parcare pe marginea drumului unde a mai lovit o altă mașină. Omul de afaceri Sauca a fost implicat într-un accident de circulație care era să-l coste viața și pe el și pe ocupanții autoturismului de lux în care se afla. Accidentul s-a petrecut în fața Societății Comerciale Simpalexim, firmă ce se ocupă cu comerțul ultilajelor agricole. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un șofer în vârstă de 55 de ani, din Buchin, a condus un autoturism din direcția Caransebeș spre Orșova. Intenționând să schimbe direcția de mers, șoferul a efectuat virajul la stânga, însă fără a se asigura, din spate fiind deja angajat în depășire un alt autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani, din Mehedinți. Cele două autoturisme intră în coliziune și împreună lovesc o autoutilitară ce era parcată în afara părții carosabile.

În urma apelului la 112, care semnala că în accident au fost implicate 6 victime, la nivelul judeţului Caraş-Severin a fost activat Planul Roşu. La locul evenimentului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin a trimis, de urgenţă, o ambulanţă SMURD, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare cu modul de dezastre de la Detaşamentul de Pompieri Caransebeş, precum şi autospeciala de transport personal şi victime multiple. Patru persoane au fost preluate de către ambulanţe şi duse la Spitalul din Caransebeş, iar celelalte două au refuzat internarea.

În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea celor doi șoferi și a altor 3 pasageri în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, care au fost transportați la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Numai norocul a făcut ca două femei ce stăteau de vorbă în fața magazinului, să părăsească locul cu două minute înainte de producerea accidentului. Altfel, acum vorbeam de persoane decedate.

Comentarii

comentarii