VIDEO Handbalist reșițean la ,,Reanimare” după ce a primit o sticlă în cap

UPDATE
Pe adresa redactiei am primit o informatie in care se spune că lucrurile stau altfel, decât ar fi fost prezentate. Mai exact, iată ce spune sursa noastră: ,,Sportivul nu a încercat sa lovească pe nimeni, doar a scuipat persoana respectiva iar acesta l-a lovit mișelește cu sticla, când el s-a întors cu spatele. Am aflat aceste lucruri de la oameni care au fost acolo, in bar”. Ce mai știm, este faptul că Poliția a ridicat inregistrările de pe camerele video din bar. Opiniile sunt împărțite, noi nu ne dăm cu părarea, doar relatăm ce spun sursele și autoritățile.

Un sportiv de 33 de ani din Reșița, era să rămână fără o ureche și să-și piardă viața din cauza hemoragiei, după ce s-a luat la bătaie într-un bar. Din fericire, acesta a fost preluat la timp de serviciul de ambulanță și salvat de medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița iar acum se află în afara oricărui pericol.

Unul dintre jucătorii echipei de handbal reșițene, s-a făcut remarcat și în afara terenului. Handbalistul era să rămână fără o ureche și chiar mai mult, era să moară din cauza hemoragiei în urma rănilor, după ce s-a luat la harță și mai apoi la bătaie într-un bar din ,,blocul fetelor” din Reșița.
Spital (2)
Potrivit polițiștilor, handbalistul reșițean a petrecut în bar cu mai mulți prieteni . El era sub influența alcoolului și a încercat să îl agreseze pe administratorul localului când acesta l-a poftit să părăsească localul. Patronul s-a apărat și l-a lovit pe sportiv în cap cu o sticlă, rănindu-l grav în zona capului. Realizând ce s-a întâmplat, omul a sunat imediat la 112 și a cerut ajutorul ambulanței.
Spital (3)
Ajuns la Spitalul Județean de Urgență, sportivul a fost băgat imediat în sala de operație. Intervenția a durat mai bine de două ore și conform medicilor care l-au tratat pe bărbat, acesta se află acum în afara oricărui pericol, deși a prezentat mai multe traumatisme și plăgi prin tăiere.
Spital (4)
Conform Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, oamenii legii desfășoară în prezent o anchetă într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe

Comments

comments

Powered by Facebook Comments