VIDEO Iata noul Consiliu Local al Municipiului Resita

Președintele Biroului Electoral de Circumscripție Nr. 1 a acordat certificatele doveditoare ale alegerilor, noului primar ales și consilierilor locali, mulțumindu-le reprezentanților partidelor politice care au susținut buna desfășurare a procesului electoral.

Ioan Popa a primit astfel certificatul doveditor de primar al municipiului Reșița. Consilierii locali pentru următorii patru ani sunt: Iaro Marșalic, Adrian Dacica, Alexandru Borza, Mădălina Chiosa, Emanuel Silviu Sinculeț, Hadrian Constantin Popescu, Borobar Ion Aurică, Viorel Lolea (PNL), Ioan Crina, Ioan Narcis Chisăliță, Gabriel Duruț, Simona Voin, Valentin Cristian Lupșa, Mirel Sabo, Feraru Marin Florin Feraru, Silvia Mihaela Chivari, Florin Ștefan Ionescu(PSD), Vasile Ovidiu Paul, Ioan Pîrvănescu (Partidul Verde), Paul Purea (PMP).

Primul care a luat cuvântul la finalul procesului de înmânare a actelor doveditoare a fost chiar Ioan Crina, fostul viceprimar cu atribuții de primar:

”Am mai trăit astfel de evenimente și vreau să vă spun că întotdeauna mă încearcă două sentimente. Unu: de fiecare dată sunt emoționat, pentru că mi se înmânează un certificat de ales. Doi: mă simt onorat să fiu ales al cetățenilor, reprezentantul unui for, sigur mă onorează. Practic toate acțiunile trebuie să fie în interesul și în folosul comunității. După validare trebuie să depunem un jurământ unde o să jurăm cu toții că vom fi alătiuri de cetățeni și orice măsură o vom lua și orice hotărâre va fi în folosul lor”.

Ioan Popa, la rândul său, a mulțumit președintei Biroului de Circumscripție pentru felul exemplar în care a condus procesul electoral, dar și reșițenilor că i-au acordat girul lor și i-a asigurat pe cetățeni că împreună cu echipa de consilieri își vor îndrepta atenția pentru a aduce ”bunăstarea în oraș” și vor depune efort pentru a-l ”umple de viață”.

De asemenea, reprezentantul din partea Partidului Verde în Consiliul Local, Paul Vasile, a mulțumit tuturor celor care l-au ajutat în momentele în care a avut nevoie.

„Sunt deschis și voi fi întotdeauna deschis către orice program, pentru orice propunere care este în folosul cetățeanului, indiferent de la ce partid politic va veni și voi fi vehement la ceea ce înseamnă necorectitudinea, la tot ceea ce înseamnă incompetență, indiferent din partea cui va veni…știm că este ceasul al 12-lea pentru Reșița, ne vom coagula eforturile din toate partidele, pentru bunul mers al localității”.

Comentarii

comentarii