VIDEO Iata vin colindatori de la politie – PERCHEZIŢII EXECUTATE ŞI PRODUSE CONFISCATE ÎNTR-UN DOSAR DE CONTRABANDĂ!

14.820 ţigarete, 857 filtre şi tuburi goale destinate fabricării de ţigarete şi 6554 bucăţi articole pirotehnice au fost confiscate de poliţiştii cărăşeni.

În data de 30.12.2017, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au executat un număr de 4 percheziţii imobiliare şi 3 percheziţii asupra auto, pe raza judeţelor Caraş-Severin şi Timiş, într-un dosar penal pe linie de contrabandă, aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş.

În urma percheziţiilor au fost ridicate în vederea confiscării 14.820 ţigarete, 857 filtre şi tuburi goale destinate fabricării de ţigarete şi 6554 bucăţi articole pirotehnice.

Valoarea ţigărilor ridicate în vederea confiscării se ridică la suma de 7.500 lei. Prejudiciul creat bugetului consolidat al statutului prin sustragerea de la plata accizei vamale şi TVA se estimează la suma de 6.000 lei.
Faţă de unul dintre suspecţii din dosarul penal, un bărbat de 63 de ani domiciliat în comuna Rusca Montană, a fost instituită măsura controlului judiciar.

Comentarii

comentarii