VIDEO In ultima saptamana din post in Banatul Montan se desfasoara Balul Izmenelor si fasancul

Dublă sărbătoare la Zăgujeni in aceasta saptamana. Prima ediţie a Balului Izmenelor şi aniversarea unui an de la înfiinţarea Ansamblului Folcloric „Pupi dă Floare” au oferit comunităţii de aici prilejul unei petreceri de pomină, cu cântec, joc şi multă voie bună.
Moment de suflet la Zăgujeni: Ansamblului Folcloric „Pupi dă Floare”, alcătuit din elevi de la scoala din localitate, dar şi de la unităţi de învăţământ din Caransebeş, a făcut spectacol la împlinirea unui an de activitate.

Dansatorii pregătiţi de Dorina Panga şi Andreea Petconi au evoluat pe scena Căminului Cultural, în faţa unui public numeros şi foarte cald, care a răsplătit cu aplauze fiecare joc al tinerilor artişti. Întreaga audienţă a urat un La Mulţi Ani! din inimă ansamblului care promovează frumuseţea jocului popular din această zonă a Banatului.

Pe lângă aniversarea ansamblului Pupi de Floare, localnicii s-au bucurat şi de prima ediţie a Balului Izmenelor, eveniment la care s-a participat obligatoriu în port tradiţional.

Comentarii

comentarii