VIDEO In viata sa-ti urmezi steaua, sa-ti urmezi calea, sa-ti indeplinesti visul

Până în urmă cu patru ani, Jahmene Douglas – un tânăr englez, era doar un simplu, obişnuit și banal lucrător într-un hipermarket din Londra. Dacă în timpul programului, Jahmene Douglas nu părea să exceleze decât prin faptul că își făcea munca cu destonicie, în timpul liber, lucrurile se schimbau. Jahmene nu pierdea un moment fără să cânte sau să fredoneze o melodie. Se simțea atras de piesele cu partituri grele, cu note muzicale și acute greu de atins. Și cu toate acestea, a perseverat, s-a pregătit și în anul 2012, s-a prezentat la preselecția celebrului X Factor. Și-a ales o piesă celebrei Etta James – At Last- o piesă deosebit de grea chiar și pentru un artist consacrat.

Jahmene Douglas
The X Factor UK 2012, va rămâne un reper deosebit în viața și cariera lui Jahmene Douglas fiindcă acesta a fost debutul lui. Nu a câștigat marele premiu, în schimb, casele de discuri și organizatorii de spectacole – efectiv s-au bătut pentru a-l atrage.
etta-james
Infocs.ro vă prezintă momentul debutului lui Jahmene Douglas, după care, o să vă prezentăm și varianta aceluiași cântec în interpretarea celei care a lansat-o: Etta James.

Comentarii

comentarii