VIDEO Investiție aproape gata la Oravița în Parcul Industrial- de luna viitoare, cel puțin 200 de noi locuri de muncă

Hala Oravita (10)Fostul grajd de vaci din ceea ce a fost cândva ,,ferma de la Greoni” a suferit o transformare ca în povești: dintr-o dărăpănătură fără uși și fără ferestre, a ajuns în câteva săptămâni o hală modernnă, cu pereți albi și curați, cu instalație termică cliamtizată montată în podea și tot ce are nevoie o hală de producție. Fostul grajd s-a transformat în hală de producție în care vor lucra peste 200 de orăvițeni. Reprezentanţii firmei italiene ,,SC FARO TECNICA SRL” – cei ce vor folosi hala- au vrut să vadă cu ochii lor mersul lucrărilor și au vizitat hala din Parcul Industrial din Oraviţa. Momentul a fost numai bun pentru a pune la punct ultimele detalii.
Pornită de la stadiul de ruină, Primăria Oraviţa a investit și terminat lucrările la hala ce urmează să fie data în folosinţă firmei italiene SC FARO TECNICA SRL.
Prezenţi la Oraviţa, reprezentanţii firmei italiene au vizitat șantierul împreună cu edilul Costel Ursu după care s-au aratat mulțumiți de calitatea lucrărilor. Fiindcă au fost finalizate inclusiv finisajele, conform graficului, săptămâna viitoare se începe montarea instalaţiei electice interioare fiindcă linia de alimentare și punctul de tranformare, au fost montate de la jumătatea lunii septembrie. În acest ritm, la începutul lunii noiembrie, hala va fi probabil funcţională. Urmează apoi montarea mașinilor de injectare și a liniei de producție după care se poate vorbi de 200 de locuri noi de muncă la Oravița.
Primarul Ursu spune că ,,italienii intenţionează să mai inchirieze încă o hală, tot pentru producţie. Va fi mai ușor fiindcă de această dată, lucrările de amenajare vor fi excecutate de către beneficiarii italieni. Noi, Primăria și Consiliul LOcal, vom primi doar banii pe chirii, asta în condiția în care nu mai avem nici un asemenea angajator și investotor în ora”.

Comentarii

comentarii