VIDEO Ioan Crina: ,,La Primăria Reşita se face administraţie, nu politică”

La Primăria Reşita se face administraţie, nu politica, a afirmat viceprimarul cu atribuţii de primar, Ioan Crina, care este hotărât să facă transparentă activitatea administraţiei locale. Declaraţia a fost făcută la ultima şedinţă a Consiliului Local, când consilierii au votat preluarea noilor hale ale Pieţei de Sud în patrimoniul CL.
Cu acest prilejul primai ședințe a Consiliului Local cu Ioan Crina la conducere, viceprimarul cu atribuții de primar, a dat asigurări reșițenilor că activitatea Primăriei se va desfășura cu o mai mare transparență de-acum încolo. Ioan Crina a făcut referire în principal la contractele de lucrări pe care administrația locală le va încheia. În măsura în care legea permite, pe site-ul Primăriei Reșița vor fi publicate toate lucrările, valoarea lor și executantul.

Ioan Crina a mai afirmat că politicul a influențat, până în 2012, activitatea administrației locale, ceea ce nu este normal. Viceprimarul a făcut referire la societățile care au intrat în insolvență din cauza proastei gestionări, cum ar fi CET-ul, Prescom-ul sau S.C. Piețe. Cea din urmă a fost salvată într-un final de la insolvență și, cu ajutorul Consiliului Local, societatea a ajuns cu datoriile la zi. Acum, aceiași consilieri locali au votat o nouă hotărâre prin care cele două noi hale din Piața de Sud au fost preluate de administrația locală.

Noua conducere a Primăriei dorește ca prin aceste decizii transparente să recâștige încrederea reșițenilor în administrația locală.

Comentarii

comentarii