VIDEO Jaf ca-n filme la Resita – Hotii au intrat prin tavan

Un magazin de bijuterie din Reşiţa ce se află în incinta frizeriei din zona complexului comercial Intim, a fost spart noaptea trecută. Din primele informaţii hoţii au intrat prin tavanul unui spațiu comercial nefolosit aflat la etaj, deasupra magazinului.
Tâlharii au furat printre altele şi un seif cu bani şi obiecte de valoare, mai exact, vreo 500 de grame de bijuterii din aur. Culmea este că magazinul este prevăzut cu sistem de alarmă, aceasta s-a declanşat în cursul nopţii, iar la magazin au venit atât agenţii de pază cât şi proprietara magazinului, însă aceştia au verificat doar exteriorul magazinului.

Oamenii legii au fost sesizaţi în astăzi şi desfăşoară acţiuni de cercetare pentru identificarea autorilor jafului. Pe surse am aflat că prin plafonul salonului de coafură a fost făcută o gaură pe unde hoții au intrat in interior. Culmea este că angajatele salonului de coafură au auzit de câteva zile – chiar dacă a fost sărbătoare – zgomot de mașină de găurit la etaj, dar nimeni nu a bănuit ce se întâmplă.

Știind că spațiul este gol, oamenii aui crezut că acesta a fost probabil închiriat și acolo se fac lucrări de amenajare. Este pentru prima dată când în Reșița se întâmplă un asemenea jaf într-o asemenea manieră.

Comentarii

comentarii