VIDEO Kaufland Odorheiu Secuiesc, vizitat de un comisar de la Protecţia Consumatorului, care a cerut în limba română să fie servit. A FOST REFUZAT!

Un comisar de la Protecția Consumatorului s-a deplasat în această dimineață la Odorheiu Secuiesc unde a solicitat în limba română să fie servit. Povestea s-a întâmplat identic, a fost refuzat, informează presa locală.
Comisariatul Regional Braşov al ANPC s-a autosesizat în urma apariţiei pe reţelele de socializare a unui filmuleţ postat de un bărbat care susţine că a fost refuzat de o vânzătoare la Kaufland Odorheiu Secuiesc, pentru că nu vorbea limba maghiară. Comisarul şef al CRPC Braşov, Claudiu Susanu, a scris pe Facebook: ”Ca urmare a vizionării acestei filmări, CRPC Braşov se autosesizează!!”.
https://youtu.be/T1Kv2lT2-Ko
„Pentru că este vorba despre o practică, nu un accident, a fost aplicată o amendă de 10.000 de lei”, a declarat Comisarul şef regional Sorin Susanu.

Comisarul a precizat că, în 2015, Kaufland Odorheiu Secuiesc a mai fost amendat cu 5.000 de lei, în 2015, pentru că toate reclamele şi pliantele erau realitate exclusiv în limba maghiară, lucru discriminatoriu pentru consumatorii români.

Susanu a precizat că sunt foarte multe probleme în zonă din cauza discriminării românilor în zonă. Chiar și OJPC Harghita a avut probleme, pentru că autoritățile locale i-au solicitat să dea jos de pe fațada sediului instituției stema României.

Iata ce spune jurnalistul Radu Banciu despre aceasta problema. Merita sa pierdeti cateva minunte ca sa vedeti tot materialul legat de aceasta problema>

Sursa> http://observator.tv/social/kaufland-odorheiu-secuiesc-vizitat-de-un-comisar-de-la-protectia-consumatorului-care-a-cerut-in-limba-romana-sa-fie-servit-a-fost-refuzat-222732.html?utm_source=antena3.ro&utm_campaign=Cross%20Promo&utm_medium=Caseta%20Pagina%20Articol&utm_content=222732

Comentarii

comentarii