VIDEO La un pas de tragedie – 9 dascali de la Bac implicati intr-un accident de circulatie

Drumul umed dintre Reșița și Caransebeș face din nou victime. Luni dupamasa, a avut loc un accident rutier pe DN 58, în afara localității Soceeni. La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 41 de ani, din Mureș, a condus un ansamblu de vehicule pe DN 58, din direcția Reșița spre Caransebeș, iar la km 30+900m, într-o ușoară curbă în afara localității Soceni, mai exact – înainte de celebrele serpentinenu, nu a redus viteza – așa cum spuneam – într-o curbă la dreapta, iar semiremorca a pătruns pe contrasens și a lovit cu partea lateral-stângă, un mmicrobuz în care se aflau 9 persoane. Toti erau dascali ce participasera la supravegherea lucrarilor scrise la Bac si veneau spre casă la Resita.

Microbzul aparținând Inspectoratului Școlar, era nou – doar de doi ani și în urma impactului, a devenit de nefolosit. Partea cea mai afectată este cea a șoferului. Toată partea afost distrusă – de la motor și până la ultimul geam. Microbuzul a fost proiectat undeva la vreo 10 metri de drtum, în decor. Norocul a făcut ca în zona respectivă să nu fie râpă pe marginea drumului. Soferul avea toate actele in regula.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului microbuzului în vârstă de 57 de ani, din Reșița și a altor trei pasageri, aceștia fiind transportați la Spitalul Județean din Reșița pentru îngrijiri medicale.

Cei trei pasageri din microbuz sunt profesori și au participat astăzi la asigurarea supravegherii la prima probă scrisă a exemenului de bacalaureat din sesiunea de toamnă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La fața locului au sosit mai multe echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanță care au transportat răniții la spital. Circulația rutieră a fost afectată mai bine de două ore pe ambele sensuri.

Comentarii

comentarii