VIDEO Lucrurile bune nu se uită. GOSPODARUL Radu Nicolae se întoarce!

Candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Anina, Nicolae Radu, vrea să aducă o schimbare pentru ”colțul de Rai” în care trăiește.
A ales să candideze pentru Anina considerând că are experiență în administrația locală, că este ambițios, tenace și cinstit și este convins că fiind alături de oameni, împreună cu ei va reuși.
Continuarea proiectului ”Canalizare, alimentare stații de epurare și stații de filtrare” se află printre obiectivele lui Nicolae Radu. De asemenea, modernizarea și asfaltarea străzilor, atragerea de fonduri guvernamentale și europene pentru infrastructură, atragerea de investitori și crearea locurilor de muncă, anveloparea blocurilor prin atragerea de fonduri europene, sunt câteva dintre proiectele pe care Nicolae Radu le are pentru orașul său.

Un alt obiectiv pe care candidatul PMP vrea să-l atingă este legat de dezvoltarea turismului în zonă, mai ales că natura îi este favorabilă în acest sens, dar și sprijinirea activității sportive, culturale și a tuturor cultelor religioase.

”Dragi locuitori ai orașului Anina, alegerile locale bat la ușă! Anina trece prin momente grele. Alegerile locale oferă locuitorilor șansa de a face o schimbare. E nevoie de viziune europeană, de schimbarea mentalității, corectitudine și fără corupție.

Noi suntem altfel! Votați Partidul Mișcarea Populară! Votați Radu Nicolae primar!”

Comentarii

comentarii