VIDEO Lumea virtuală în direct – un nou concept de jocuri la Reșița

Este cunoscut deja și toată lumea știe ce succes a avut la Reșița cinematograful și proiecțiile cinematografice 3D. Nu cred că mai există un reșițean care să nu fi stat la coada la casierie pentru un bilet. Apoi, cu biletul în mână, îți iei locul în primire și după ce ți-ai pus ochelarii, stai cuminte pe scaun și intri în lumea mirifică a cinematografului 3D.

Numai că, mai există o modalitate de a vedea un film în realitatea virtuală, dar să și participi la el. Cu alte cuvinte, cinematograful s-a mutat pe bulevard fiindcă un nou concept de jocuri virtuale a apărut la Reșița. Mai exact, lângă ,,Centru de calculatoare” s-a deschis un club unde găsiți jocuri virtuale la care participați direct. Această participare îți creează senzații unice, mai ales că acolo găsești si jocuri cu caracter educativ. În afara acestora, materialele cu caracter științific sunt la mare căutare: în sistem virtual poți vedea de toate – de la crearea și nașterea universului și până la atom sau sistemul molecular al unui element.

Clubul este deschis de câteva zile și înca din primele zile i-au trecut pragul sute de curioși care au simțit pe viu ce înseamnă tehnica modernă.
Nu trebuie omis nici faptul că acest concept de joc nu mai există nici unde în România. În vară, un asemenea club a funcționat pe Litoral iar acum, îl avem la Reșița.

Cine vrea o doză bună de adrenalină și mai ales, dorește să se recreeze altfel, nu are decât să încerce o astfel de experiență, mai ales că la 3 bilete cumpărate, mai primești unul gratis.

Comentarii

comentarii