VIDEO Minivacanță de Paști cu sfârșit tragic la Băile Herculane – o femeie a căzut într-o prăpastie

O familie din Timișoara, trece prin momente grele și de cumpănă în urma întâmplării de azi care probabil că le va marca toată viața de acum înainte. O familie formată din părinți și o fetită de 10 ani, a decis să petreacă minivacanța de Paști la Băile Herculane împreună cu alți prieteni. Oamenii au ajuns în stațiune de vineri, și-au căutat cazare după care, au decis că este momentul să profite de vremea frumoasă pentru a pleca într-o scurtă excursie.

[youtube id=” toyA6V_7WHc”]

Împreună cu prietenii, cei trei au pornit spre Cascada Vânturătoarea – loc de o frumusețe de poveste. Numai că, în această zonă, traseul este foarte greu accesibil și mai ales, foarte periculos, în pofida frumuseții lui. Familia de timișoreni a pornit la plimbare în zona cascadei, dar la un moment dat, femeia a alunecat și a căzut într-o râpă, de la vreo 50 de metri. Ea s-a rostogolit cel puțin 40 de metri după care, s-a oprit în vegetație și pietre. Toate acestea sub ochii îngroziți ai soțului și ai fetiței.

Bărbatul a realizat că nu are cum să intervină așa că a cerut ajutor la 112. Operațiunea de scoatere a femeii din locul în care era căzută, a durat aproape două ore, timp în care i s-a acordat primul ajutor de către medicul de gardă de la Stația de ambulanță Băile Herculane.

După ce a fost scoasă din prăpastie, rănită grav cu multiple traumatisme, fracturi și contuzii, dar conștientă, femeia de 32 de ani, a fost transportată la Secția de traumatologie a Spitalului de Urgență din Turnu Severin.

Femeia este originară din Herculane, este medic de profesie și s-a stabilit după facultate la Timișoara unde și-a întemeiat o familie.

Comentarii

comentarii