VIDEO Nesimţire la culmi înalte la Reşita – Un barbat a urinat ziua in amiaza mare in public

Fapt incredibil in public la Resita. Una dintre cititoarele noastre ne-a trimis un filmuleț realizat de dânsa cu telefonul mobil în Parcul Copilului (parcul CSR) din Micro IV. Ziua în amiaza mare, un bărbat îmbrăcat decent – deci nu un boschetar – nu a găsit alt loc să urineze decât în public, pe colţul bordurii.
Fără să-i pese de nimeni, fără să-i pese că pe acolo trec oameni, că sunt copii în parc, nesimţitul a urinat ca un animal care nu are conștiința.

În concluzie, dacă îl recunoaşteţi pe individ, transmiteţi-i că între dansul şi un animal nu există absolut nici o deosebire. Unde mai pui că un biet animal are de obicei un loc anume unde îşi face nevoile, nu un colt de parc din mijlocul celui mai populat cartier al oraşului.

Speram că Poliţia Locală să se autosesizeze şi să ia măsurile de rigoare. După un căţel, proprietarul strânge ,,rahatul” într-o punguliţa. Oare nesimţitul din imagine, aruncă măcar o găleată de apă acolo unde a spurcat locul ?

PS În cazul în care se vor găsi apărători care vor motiva gestul bărbatului cu scuze gen prostata, l-a trecut sau cine mai ştie ce alt motiv, le reamintim că la nici 100 de metri se afla o toaletă publică. În plus, aceşti oameni bolnavi au un stil de viaţă adaptat problemelor de sănătate și știu până unde pot pleca sau cât se pot îndepărta de casă pentru a nu avea probleme.

Ceea ce vedem noi în filmul de mai jos are un singur nume: NESIMȚIRE la cote înalte. Infocs.ro a publicat filmulețul și fotografia fără sigla noastră în speranța că imaginile vor fi preluate de colegii de la alte publicatii și făcute publice. Nu de alta, dar poate în acest fel tragem un semnal de alarmă și pentru alți nesințiți. Ceva de genul: ,,Atenție! Suntem cu ochii pe voi!”

PS. Domnul respectiv este din Resita, locuieste in zona parcului si nu este pentru prima data cand face acest lucru in public. Asa spun in comentariile lor cei care il cunosc.
nr

Comentarii

comentarii