VIDEO Ninsoarea de aseară i-a luat pe nepregătite pe drumarii caraseni

Se pare că în Caras Severin iarna i-a luat din nou pe nepregătite pe responsabilii de la drumurile judeţene. Chiar dacă zăpadă a venit mai exact ca niciodată, adică în toiul iernii și în luna decembrie, drumarii de la Drumurile Judeţene au fost luaţi tot prin surprindere. Spunem asta deoarece în jurul orei 23, mai mulţi şoferi ne-au sunat şi ne-au spus că abia reuşesc să urce cu autoturismele Dealul Ciorii. Din sens opus, de la Lupac, mai multe autoturisme au renunţat să urce spre Reşita mai bine de o oră deoarece au patinat în zăpada de peste 5 cm.

Norocul lor a fost în autoturismele 4×4 care au făcut o pârtie şi pe urmele lor de cauciucuri au reuşit şi ceilalţi şoferi să-şi continue drumul spre Oravița sau spre Resita. La aceasta s-a adaugat faptul ca ninsoarea s-a oprit.

Ca să ne convingem de cele relatate, am ieşit la o mică filmare iar lucrurile s-au confirmat intru totul. Nu am mai gasit masinile oprite la baza dealului, în schimb, de la ieşirea din Reşita spre Lupac, pe drum nu s-a acţionat cu nici un fel de utilaj, asta în condiţia în care zăpadă avea peste 5 cm iar în zona de pădure, chiar mai mult.

În schimb, drumarii din Reşita şi-au făcut datoria din plin şi au intervenit cu plugul după care au împrăștiat sare astfel că, drumurile erau la negru de la intrarea în oraş și în tot orașul.

Comentarii

comentarii