VIDEO NOI AUTOSPECIALE, ÎN DOTAREA INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN CARAŞ-SEVERIN

Săptămâna aceasta, 13 autospeciale Dacia Logan au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. Autovehiculele vor fi folosite în misunile operative desfăşurate pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, ele fiind repartizate pe linia circulaţiei rutiere şi ordine publică.
La sfârşitul acestei săptămâni, 13 autospeciale Dacia Logan, ce vor fi folosite în activităţile operative, au fost repartizate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interene, domnul Gabriel Oprea.

[youtube id=”zRwOqw_8Et0″]

Înnoirea parcului auto va conduce la îmbunătăţirea timpilor de reacţie în situaţii de intervenţie, la creşterea mobilităţii şi, implicit, la îmbunătăţirea serviciului poliţienesc.

În luna martie, prin programele derulate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne şi aprobate de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, la I.P.J. Caraş-Severin au mai fost primite 3 de mijloace de transport destinate muncii operative.

Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de un plus de siguranţă şi de un serviciu poliţienesc de calitate sporită.

Comentarii

comentarii