VIDEO Nunta anului în Banatul Montan la Caransebeş – nuntă marca Marcel Vela

Chiar dacă este el un mare om, primarul gugulanilor, Marcel Vela, a fost sâmbătă socru mic. Socru mic- socru mic, nimic de spus, numai că, în calitatea sa de prim- om al orașului și prin atributele oferite de lege, el și-a cununat fiica în biroul primarului din Primăria Caransebeș.
Nașii au fost pe măsură: nimeni altul decât un bun prieten al primarului care acum este și ministru al finanțelor, Daniel Chițoiu cu doamna sa.
Printre invitații de la nuntă, peste 700 de persoane, au putut fi văzuți Crin Antonescu cu soţia şi fetiţa, Marian Petrache, Stejărel Olaru, Cristian Preda, familiile Frunzăverde, Ghiorgioni, Rusu, Secăşan, Nicula, Vasilescu şi mulţi, mulţi alţii. Lista invitaţilor a cuprins de la nume grele din politica românească şi până la artişti, jurnalişti, medici şi mulţi alţi prieteni ai tinerilor şi familiilor celor doi fericiţi.
Ceremonia civilă a fost săvârşită de primarul oraşului, adică, socrul mic, iar cea religioasă, de preasfinţia sa Lucian Mic, episcopul Caransebeşului.
Petrecerea s-a ţinut în sala mare de la Imperial unde totul a decurs ca la carte. Cu toate că a fost vorba despre o ,,mare de oameni” la propriu, totul a decurs perfect. Nu a fost nevoie decât ca să ridici o mână şi în 3 secunde, lângă tine a fost prezent un ospătar cu mănuşi albe care te-a servit cu ce ai vrut.
Despre meniu…….totul la superlativ. Începând cu cel din mezeluri fine şi terine uşoare şi terminând cu şalău remulade şi ficat de raţă cu sos de mandarine şi orez basmaty, totul a fost fără cusur. Au urmat sarmalele tradiţionale şi medalion de viţel în sos iar regalul mesei l-a constituit un tort imens şi unic. Despre băuturi putem spune că începând cu apă plată şi terminând cu răchia de rămânea paharul uns, nu a lipsit nimic şi nici un gust nu a fost sărit: whiskeey Dimple, lichioruri de mai multe feluri, dar preferatul a fost de departe Sheridan-ul.
Despre muzică putem spune doar că deschiderea a făcut-o Petrică Moise cu vechi cântece bănăţenesti urmat de Elena Gheorghe de la Mandinga ce a electrizat sala. A urmat Aurelian Temişan cu recital pentru toate vârstele după care Nicoleta Voia i-a ridicat pe toţi de la mese. Apoi, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, Nicoleta Voica a cântat în duet cu …….Petrică Moise.
În faţa sutelor de invitaţi au mai apărut şi Elena Jurjescu Todi şi Traian Jurchela.

Comentarii

comentarii