VIDEO O noapte furtunoasă – Campanie electorală cu urmăriri, bătăi, scandal și mașini tamponate la Otelu Roșu

Noapte care tocmai a trecut, a fost una deosebit de furtunoasă din punct de vedere politic la Oţelu Roşu. Mai exact, în cartierul Malu al orașului. Pe scurt, povestea poate fi tradusă în felul următor: martorii spun că domnisoara candidat PNL la funcția de primar al orașului, Magda Lungu, împreună cu staff-ul său de campanie, ar fi mers în cartierul respectiv pentru a le arăta locuitorilor de acolo o anchetă apărută într-un cotidian central în care soția contracandidatului său, Luca Mălăiescu, ar fi făcut afaceri ilegale cu facturi emise fictiv. Domnisoara Magda spune că de fapt, mergeau la Malu cu alte probleme care nu aveau nimic de-a face cu campania electorală. Dânsa mai spune că mașina le-a fost blocată în trafic după care, asupra lor s-au năpustit mai mulți indivizi cu bâte, lanțuri și alte arme albe cu care au fost atacati si li s-au spart geamurile la masină. Toate acestea se întâmplau în jurul orei ..23.

Cert este că la Malu, Magda Lungu și echipa sa au fost în Malu, dar din diferite motive, s-au luat la ceartă cu mai mulți localnici, discuțiile au degenerat în înjurături și acuze de unde s-a trecut la îmbrânceli, pumni și palme. Echipa de campanie a PNL-ului s-a baricadat în mașini și de acolo oamenii au sunat la 112 fiindcă spun ei, au fost în pericol de moarte fiind atacați cu lanturile si parii de oamenii primarului Luca Mălăiescu. Atacatorii au spart geamurile mașinii în care se afla Magda Lungu și sora ei.
Malu (2)
Lucrurile au scăpat de sub control în momentul în care unul dintre săteni ar fi spus că i s-ar fi promis bani ca să voteze cu domnişoara Lungu, iar la Malu a apărut unul dintre fii contracandidatului sau, primarul în funcțiune Luca Mălăiescu. Acesta ar fi încercat să oprească mașina în care se afla Magda Lungu până la sosirea poliției care fusese anunțată că în cartier ar fi o tentativă de mită electorală, a urmat o tamponare cu alte două mașini, o urmărire cu mașina pe pană și refugierea echipei PNL în casa unor cunoscuți din cartierul Gai din Oțelu Roșu. După aproximativ o jumătate de oră, la Malu a sosit poliția și primarul în funcție, Luca Mălăiescu care a spus că a fost sunat de mai mulți localnici care i-au spus că se încercă mituirea alegătorilor cu bani. A anunțat poliția la 112 după care a plecat spre locul cu pricina, iar mai departe, în exclusivitate, infocs.ro vă prezintă declarațiile la cald ale celor implicați în scandal. Si imagini de amator filmate din masina PNL-ului.

Malu (1)
Rămâneți cu www.infocs.ro. Vom reveni cu alte amănunte, declarații și înregistrări din timpul scandalului de la Oțelu Roșu.
Vă reamintim că sâmbătă, la nici 10 km de Oțelu Roșu, în satul Zăvaoi, a avut loc o altă ,,bătaie electorală” în urma căruia un bărbat este internat în spital pe jumătate orb, cu capul spart în cinci locuri, un braț fracturat și multiple traumatisme.

La fața locului au sosit polițiștii care au luat mai multe declarații martorilor.

Comentarii

comentarii