VIDEO O resiteanca a ales sa-si petreaca ziua de nastere alaturi de cainii din padoc

O reșițeancă sufletistă și dedicată trup și suflet salvării și protejării animalelor, a dorit să-și serbeze în alt fel ziua de naștere. Loredana – fiindcă așa o să-i spunem, le-a cerut prietenilor și rudelor, celor apropiați ce au venit la petrecerea ei, să-i aducă un alt fel de cadou, atenția lor să se manifeste altfel. Mai exact, Loredana și-a rugat musafirii ca în loc de flori și daruri, să-i aducă….mâncare pentru căței și pisici. Iată ce spune Loredana despre acest fel de ași serba ziua de naștere: ,,Cel mai frumos cadou mi-am dorit să fie acela de a ajuta câinii din adăpostul de la Reșița. Suflete care nu au nici o vină și au ajuns acolo unde sunt acum şi ce aleg oamenii să se întâmple cu ei.

Am făcut un eveniment pe facebook: ca oamenii să doneze hrană pentru cățeii din adăpost de ziua mea. Am primit 7 saci de bobițe şi 12 conserve cu hrana umedă. Le-am pus în mașină și am plecat la adăpost şi le-am donat celor de acolo de ziua mea. Cei care se ocupă de acest adăpost, mi-au acceptat donația și mi-au mulțumit. Câinii au cuști, au paie, au condiții, dar n-au acel suflet de om de care să se atașeze. Așteaptă, ei mereu așteaptă pe cineva care să vină acolo și să-i ia acasă.

Am făcut poze la căţeii care așteaptă cu nerăbdare o familie, sunt mulți și de toate vârstele şi mărimile care merită o şansă la viaţă și iubirea care doar ei știu să o oferte necondiționat unui stăpân. În viitorul apropiat, înainte de Crăciun, vom face o nouă acțiune de strângere de hrană pentru câinii de la adăpost.

Între timp, am început o colaborare cu ,,Asociaţia Oameni cu Suflet” pentru a strânge şi dulciuri şi jucării pentru copiii din familiile sărace. Acțiunea se va desfășura în două supermarket-uri din oraş unde oamenii vor putea dona ce și cât vor.

Comentarii

comentarii