VIDEO O tânără de 16 ani s-a aruncat sau a fost aruncată de la etajul 4 al unui bloc

O bufnitură în spatele unui bloc urmată de ţipete de durere a pus pe jar locuitorii de pe Aleea Narciselor din Municipiul Caransebeş. Cu toate că era 4 dimineața, în câteva minute, oamenii au ieșit de prin case și au rămas îngroziți când au descoperit în spatele blocului, pe iarbă, 5 o tânără îmbrăcată sumar. Fata abia mai putea respira și țipa de durere iar mâinile și picioarele îi erau pline de sânge.
Câțiva vecini au încercat să o ajute care cum au putut și au acoperit-o cu o pătură până la sosirea echipajului de ambulanță care a preluat fata și au dus-o la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Pentru toată lumea era clar că fata căzuse sau a fost aruncată de undeva de la un etaj superior al blocului cu 4 etaje. DE la Caransebeș, fata a fost trimisă de urgență la Spitalul Louis Turcanu din Timişoara unde a fost băgată imediat în sala de operații. Fiindcă prezenta multiple fracturi la mâini și la picioare, unele deschise, operația a durat mai bine de 4 ore.

De aici a intrat pe fir Poliția. Astfel, s-a aflat că fata se numește Alexandra, că are 16 ani și că de câteva zile, a fost văzută intrând în apartamentul unui bărbat de 60 de ani. Fata era de vreo doi ani în evidențele Centrului de Plasament Zăgujeni, localitate aflată la vreo 20 de km de Caransebeș și de unde dispăruse de pe la sfârșitul lunii octombrie. Se pare că de atunci ar fi stat pe la mai multe persoane, așa cum făcuse acum cu bărbatul de pe Aleea Narciselor. Acesta este singur și are doar un fiu ce locuieşte cu familia în Italia de mai mulţi ani.

Vecinii spun despre bărbatul respectiv că este o fire liniștită și este exclus ca să fie violent sau să fi aruncat el tânără de la etaj. Despre Alexandra, cei din conducerea Centrului de Plasament spun că nu este pentru prima dată când fata fuge de la Centru. Ea provine dintr-o familie din Anina, mama ei este plecată de ani mulți la muncă în Anglia, iar Alexandra, a devenit un copil problemă. Fiindcă tatăl său a încercat să o țină din scurt, ea l-a reclamat la Poliție spunând că a vrut să o violeze. Pus în asemenea situații, părintele a solicitat internarea fetei într-un centru de plasament.

Conducerea Centrului de Plasament Zăgujeni a anunțat imediat Poliția și Protecția Copilului despre dispariția fetei și s-au făcut toate demersurile care se impun în astfel de situații. Cu toate că se bucură de grija personalului și are cele mai bune condiții de cazare și masă, fata are grave probleme de comportament, are o dublă personalitate și a fost internată la secția de Psihiatrie din Caransebeș. Poliția l-a reţinut pe bărbatul de 60 de ani pentru cercetări iar pe fir au intrat procurorii de la Parchetul din Caransebeș care au deschis un dosar de cercetare penală pentru mai multe infracțiuni.

Comentarii

comentarii