VIDEO CONSILIUL lOCAL A DESCHIS SINGURA SPALATORIE DIN CARANSEBES

Pe piaţa serviciilor din Caransebeş nu existau o spălătorie şi o curăţătorie, motiv pentru care Consiliul local din Caransebes a aprobat înfiinţarea unei curatatorii si spalatorii in cadrul societaii consiliului local ,,Gugulania Land”. Unitatea este dotată cu şapte utilaje – o masă de scos pete, o maşină de spălat, un uscător, un manechin, o masă de călcat, un generator de aburi şi o masă specială de călcat cu calandru, pentru lenjerii, al căror cost se ridică la 30.000 de euro, cinci dintre ele fiind achiziţionate din Suedia, şi două din Italia”, a spus Gheorghe Hogea, administratorul SC „Gugulania Land” Gheorghe Hogea a declarat că unitatea ar mai avea nevoie de câteva utilaje, existând deja instalaţia electrică pentru încă o maşină de spălat.

„Această curăţătorie este singura din zonă în întregime ecologică. Prezent la eveniment, primarul Marcel Vela a subliniat necesitatea acestui serviciu pentru cetăţenii Caransebeşului şi din zona adiacentă municipiului. „Iniţiativa noastră de a implementa o asemenea unitate de prestări servicii a avut mai multe argumente, primul fiind această necesitate pe piaţa serviciilor din Caransebeş, apoi faptul că am creat locuri de muncă prin personalul care lucrează în această spălătorie şi, nu în ultimul rând, am dorit să dovedim că avem preţurile cele mai mici din tot.

Curăţătoria este una umedă, fiind o alternativă la curăţătoria chimică. Programul spălătoriei este de luni până vineri, între orele 8-14 şi 15-18, iar sâmbăta de la 8 la 14.

Comentarii

comentarii