ActualitateUtilitare

VIDEO Primăria a dat startul campaniei Reșița curată, intalniri cu administratorii

Primăria municipiului Reșita a dat startul campaniei Reșița curată – curățăm şi menținem. Asociațiile de locatarii trebuie în această perioadă să facă curat în jurul blocurilor, iar dacă se înscriu în concursul demarat de autorități pot câștigă până la 2000 de lei.

Administrația reșițeană s-a întâlnit cu administratorii asociațiilor de locatari sau proprietari din municipiul de pe Bârzava pentru a le aduce la cunoștință că primăvara începe cu o curățenie generală. Campaniei Reșița curată – curățăm şi menținem, se va derula până pe 14 aprilie şi va cuprinde: salubrizarea spațiilor verzi, a trotuarelor şi arterelor de circulație, repararea, înlocuirea şi completarea coșurilor stradale, asigurarea curățeniei trotuarelor din jurul incintelor precum şi întreținerea spatiilor verzi, asigurare igienei în imobilele şi incintele deţinute sub orice formă, prin activități de curățare, dezinsecție şi deratizare, intensificarea acțiunilor de monitorizare, precum şi stabilirea și aplicarea de sancțiuni.

La întâlnire, administratorii blocurilor au venit şi cu o serie de probleme de la gunoi si până starea drumurilor.

Asociațiile de locatari au posibilitatea de a intra într-un concurs al curățeniei şi înfrumusețării spaţiilor aferente blocurilor unde pot câștiga până la 2000 de lei.

Comentarii

comentarii