VIDEO Problema sechestrului de la Aquacaras pare sa fie rezolvata

Problema sechestrului de la Aquacaras pare sa fie rezolvata. Problema sechestrului de la Aquacaras pare să fie rezolvată, odată cu punerea în legalitate a terenului fostei Unităţi Militare din Caransebeş. Acesta va constitui garanţia de care Aquacaras are nevoie pentru eşalonarea datoriilor şi deblocarea conturilor. Însă la operatorul judeţean de apă şi canalizare urmează schimbări majore. Cel puţin 100 de oameni vor fi disponibilizaţi.

Consilierii județeni au votat din nou instituirea unei garanții în favoarea ANAF pentru eșalonarea datoriilor pe care le are Aquacaraș. Este vorba despre același teren și construcții ale fostei unități militare din Caransebeș, pe care ANAF-ul nu le-a acceptat în trecut din cauza documentației, care nu era pusă la punct.   De această dată vicepreședintele Ilie Iova este convins că garanția va fi acceptată, iar Aquacarașul salvat. În cazul în care terenurile puse la bătaie de Consiliul Județean și Primăria Reșița nu vor fi suficiente, Primăria Anina sare și ea în ajutor. Chiar și așa, Anatoli Liber, directorul Aquacaraș, nu-și face încă speranțe. Pană acum ANAF-ul  a arătat că nu iartă nimic.
Aqua (15)
Operatorul județean va trece în perioada următoare printr-o serie de schimbări, pentru a mai diminua cheltuielile. Conducerea anunță disponibilizări. Cel puțin 100 de oameni vor fi afectați.

În acest moment peste 700 de persoane lucrează la Aquacaraș. Cei care vor fi disponibilizați vor primi salarii compensatorii în funcție de vechime.

Comentarii

comentarii