Administratie

VIDEO Rectificare bugetara pozitiva si bani pentru inundatii la CJ

Consilierii județeni din Caraș-Severin s-au întrunit în ședință ordinară pentru a vota mai multe proiecte importante, printre care și o rectificare bugetară. Veniturile secțiunii de funcționare s-au majorat cu 4,5 milioane de lei, sumă care cuprinde și ajutorul dat de Guvern pentru repararea drumurilor județene afectate de primul val de inundații, de la începutul lunii iunie. 222 de mii de lei au fost alocați Consiliului Județean pentru mici reparații pe drumurile distruse de ape. Potrivit președintelui Silviu Hurduzeu, săptămâna aceasta ar urma ca Guvernul să aprobe o nouă finanțare din Fordul de rezervă, pentru calamitățile de la sfârșitul lunii iunie, când pagubele au fost mult mai mari.

Comisiile mixte constituite la nivelul Prefecturii Caraș-Severin au evaluat pagubele la 8,6 milioane de lei, suma solicitată fiind destinată lucrărilor de refacere a infrastructurii.

Ședința de astăzi s-a desfășurat sub binecuvântarea Episcopului Lucian al Caransebeșului, invitat în premieră de președintele Silviu Hurduzeu, pentru a oficia o slujbă cu ocazia instalării noii conduceri administrative a județului.

Comentarii

comentarii