AdministratieCulturalDiverse

VIDEO Reșița a adugat pe lista cetățenilor încă 120 de majori

Primăria Reșița a înmânat miercuri încă 120 de diplome pentru cei mai noi cetățeni majori ai municipiului. Edilul Ioan Crina, le-a înmânat tinerilor diplomele de ,,cetățeni de onoare” apoi le-a adresat acestora câteva cuvinte frumoase și le-a urat să fie în continuare ”exuberanți și exaltați de tinerețe, să atace cu curaj viața și să participe activ în calitate de locuitori ai orașului”, sfătuindu-i să se bucure de frumusețea acestei vârste unice.

”Primăria și Consiliul Local au susținut întotdeauna tinerii și inițiativele acestora, de aceea vrem să marcăm împreună acest moment al vieții voastre” au fost cuvintele șefului administrației locale către majorii prezenți la această manifestare dedicată lor.

Tinerilor li s-a reamintit că vârsta majoratului le conferă drepturi, dar și obligații și că sunt datori să trăiască liberi însă cu mare responsabilitate, bucurându-se de tinerețe și urmându-și cu tenacitate visurile.

Majoritatea tinerilor prezenți la acest moment solemn au precizat că printre planurile de viitor se află obținerea permisului auto și să urmeze cursurile unei facultăți.

Tinerii au fost plăcut surprinși de invitația la film pe care Ioan Crina le-a oferit-o din partea administrației locale, aplaudând inițiativa.

După momentul înmânării diplomelor de cetățeni majori, tinerii au fost invitați să ciocnească o cupă cu șampanie cu viceprimarul Ioan Crina și să profite de acest moment pentru a se cunoaște mai bine.

Comentarii

comentarii