VIDEO Resitenii marcheaza festiv Ziua drapelului national – Veniti sa aratam ca ne pasa, ca suntem români si ca aici este România

Apel la conștiința fiecăruia dintre noi. Apel la sufletul și simțirea de român. Acum când efectiv suntem înconjurați numai de dușmani, când dușmanul te lovește din interior, este nevoie să arătăm că suntem români și că simțim românește. Mai zilele trecute politicienii noștrii era cât pe ce să ne vândă pe 30 de….voturi ca să rămână la putere. Am scăpat ca prin urechile acului – asta cu ajutorul televiziunilor naţionale care au sărit şi au înfierat aceasta mârşăvie. Deci, veniți cu toții luni, în număr cât mai mare ca să le arătăm liftelor și cozilor de topor că ne pasă de țara noastră, că suntem mândri că suntem români și că ne închinăm steagului tricolor, DRAPELULUI NAȚIONAL.

Prefectura Caras Severin organizează un ceremonial deosebit în ziua de luni, 26 iunie, în Parcul Tricolorului. Ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. cu această ocazie, Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin, Primăria Municipiului Reşiţa şi Garnizoana Reşiţa organizează luni, 26 iunie, cu începere de la ora 10.00, ceremonia publică de înălţare a Drapelului României în Parcul Tricolorului.
https://youtu.be/2qrlgtXUFCE
Sunt invitaţi să participe cetăţenii municipiului Reşiţa, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, ai partidelor politice, asociaţiilor, ligilor şi fundaţiilor, veterani de război, cadrele militare în rezervă şi în retragere, elevi şi studenţi.

Comentarii

comentarii