VIDEO Revelion 2016 la Reşita – sute de reşiţeni au fost în Centrul Civic

Frigul de afară şi curentul rece- tăios din Centrul Civic al orașului, nu i-a împiedicat pe sutele de reșițeni să fie prezenți în aer liber la trecerea dintre ani. Oamenii au început să sosească timid în centrul civic în jurul orei 22.
Ca de fiecare dată, Primăria Municipiului Reşiţa şi Consiliul Local au fost alături de reşiţeni la cumpăna dintre ani. Programul a fost deschis de formația de muzică populară împreună cu soliștii: Petrică Miulescu Irimică, Dana Basarab, Cătălin Birău, Petrică Dalea. Aceștia au fost acompaniați de orchestra condusă de prof. Rica Vulpe. După momentul de muzică populară, au urcat pe scena din Centrul Civic formaţia de muzică uşoară „Stage 5 Bând” și trupa PandoraRock, ambele din Timișoara. Cu câteva minute de trecerea dintre ani, viceprimarul cu atributii de primar, Ioan Crina, le-a vorbit reșițenilor de realizările din 2015 și planurile pentru 2016. Edilul le-a transmis reșițenilor urarea de ,,La mulți ani” din partea autorităților municipale.

La miezul nopţii, evenimentul a culminat cu un frumos foc de artificii care i-a încântat pe reșițenii care au ales să petreacă în acest fel Revelionul și trecerea dintre ani. Administrația publică locală, a oferi gratuit ceai şi vin fiert celor prezenți.

Petrecerea în aer liber s-a încheiat în jurul orei 1 a primei zile din noul an 2016. Pe tot parcursul manifestării, în piața centrală și în împrejurimi, au fost prezenți agenții de la Poliția Locală Reșița. Nu a fost înregistrat niciun eveniment care să tulbure liniștea publică sau să tulbure manifestația.

Comentarii

comentarii