Actualitate

VIDEO Revelion 2018 la Reşita – peste 5000 de reşiţeni au fost în Centrul Civic

Vremea caldă din aceste zile i-a scos pe reșițeni din casă la miezul nopții. Nici măcar petrecerile nu i-au împiedicat pe reșițeni să fie prezenți în aer liber la trecerea dintre ani. Oamenii au început să sosească în Centrul Civic în jurul orei 21.
Ca de fiecare dată, Primăria Municipiului Reşiţa şi Consiliul Local au fost alături de reşiţeni ca organizatori ai evenimentului la cumpăna dintre ani. Programul a început la ora 21 cu Cristi Iakab and The Road Bând, apoi a urmat interpreta Adriana Rusu iar încheierea a făcut-o Narcotic Sound.

La miezul nopţii, evenimentul a culminat cu un frumos foc de artificii care i-a încântat pe reșițenii care au ales să petreacă în acest fel Revelionul și trecerea dintre ani.

Pe tot parcursul manifestării, în piața centrală și în împrejurimi, au fost prezenți agenții de poliție și jandarmii. Nu a fost înregistrat niciun eveniment care să tulbure liniștea publică sau să tulbure manifestația.

Reșițenii spun că acesta este cel mai frumos foc de artificii care a fost organizat vreo dată la Reșița. Totul a fost la superlativ – de la timp – aproape 40 de minute şi până la jocurile pirotehnice care au încântat miile de reșițeni care au ales să întâmpine noul an în stradă.

Comentarii

comentarii