Actualitate

VIDEO Rocky din Rudăria a fost eliberat de pompierii militari din Bozovici

Pompierii militari din Bozovici au avut aseară o misiune mai puţin obişnuită. Ei s-au deplasat la Rudăria unde s-au luptat cu ……baroasele, dalta şi răngile pentru a salva un câine dintr-un canal. Oamenii în care românii au cea mai mare încredere conform ultimului sondaj de opinie – pompierii militari, au salvat un câine ce a rămas blocat în tubulatura unui podeț de pe o stradă din Eftimie Murgu.

Rocky, un vașnic paznic și vânător, se angajase în urmărirea unei cumetre vulpi ce îşi făcuse drum prin grădinile satului. Numai că în loc să dea de vreo găină speriată, cumătra vulpe a dat bot în bot – la propriu – cu aprigul Rocky. După întâlnirea de gradul III, a urmat o urmărire ca în filme prin grădini și pe ulițele satului. Ca să scape de urmăritor, vulpea s-a băgat sub un podeț, Rocky după ea, numai că din nefericire, fiind mai grăsuț,câinele a rămas înțepenit acolo în tubulatura podețului. Unde mai pui că deasupra era turnată o placă de beton de vreo 30 de cm. Lucru făcut gospodărește care să țină, nu ca asfaltul de pe drumul județean DJ 571F de acces spre Rudăria care este tot numai gropi.

Sătenii au încercat ei să-l scoată pe Rocky din canal, dar au renunțat când și-au dat seama că i-ar putea face rău câinelui. Așa că, au cerut ajutorul pompierilor militari care au ajuns la Rudăria cât se poate de repede pentru a-l elibera pe Rocky.

Pompierii ajutați de sătenii care au adus de pe acasă ciocane, dălți și răngi din metal, au intervenit și după o intervenție dificilă și delicată pentru a nu răni câinele, au reușit să-l scoată din tub pe Rocky și l-au predat proprietarului viu și nevătămat.

Comentarii

comentarii