VIDEO 18+ S-a supărat pe viață și a dat foc la baracă – Foc in cuibusorul de nebunii de la Reșița

Mare agitație în această dimineață încă mohorâtă și parcă amorțită de căldura din casele reșițenilor de astă noapte. În jurul orei 8, liniștea matinală a orașului a fost spartă de sirenele și gălăgia celor trei echipaje de pompieri ce au traversat orașul aproape dintr-un capă în altul.
Toată tevatura a fost generată de un apel la 112 prin care mai mulți cetățeni anunțau că pe Aleea Gugu, în afara orașului, are un sălaș. Pompierii au găsit o construcție improvizată în flăcări arsă deja în proporție de 80% – semn că acolo au fost folosite multe cartoane și scânduri la construcție.
18+ ATENȚIE! MATERIAL VIDEO CU CONȚINUT SI LIMBAJ SEXUAL EXPLICIT! Material in curs de editare.

Cât timp pompierii se chinuiau să lichideze focul, am aflat și povestea incendiului. Ceea ce se transformase în scrum și cenușă, fusese până mai aseară cuibușorul de dragoste și nebunii a două persoane, un bărbat și o femeie, ce au construit o baracă în zona grădinilor și sălașelor de pe Gugu. Cei doi în vârsta de aproximativ 50 de ani, au locuit de ceva timp acolo iar vecinii spun că femeia obișnuia să le cam tragă la măsea- crunt. Bărbatul își vede de treaba lui, muncește pe unde poate și apucă și se pare că astă noapte, probabil în ton cu căldura de afară, în baracă a avut loc o partidă de amor incendiară. Și cu ceva mici perversiuni sexuale dorite de bărbat, dar refuzate de femeie. Mai exact, bărbatul ar fi dorit o partidă de sex pigmentată cu ceva sex oral, lucru care a supărat-o rău pe femeie. În acest context, amintindu-și și de faptul că omul nu ar fi tocmai corect cu ea în alte privințe, femeia s-a ridicat din pat, s-a îmbrăcat, a dat foc barăcii și a plecat.

Așa s-a întâmplat și în această dimineață când la ora 8, ori s-a trezit din somn beată, ori nu s-a trezit din beție. cert este că văzând ea că soțul ei plecase la muncă și a lăsat-o singură, probabil de plictiseală sau avidă de senzații tari, a dat foc barăcii și a plecat spre oraș.

Și iată că așa se face că focul din teren a fost mai puternic ca cel de la inimioară și acum cei doi au rămas și fără bruma de bunuri în care își duceau traiul. Mai grav este faptul că ea a pus în pericol și restul construcțiilor din zonă fiindcă se știe că acolo este un adevărat cartier format din barăci, cotețe, grădini și chiar căsuțe din cărămidă.

Polițiștii sosiți la fața locului vor cerceta cazul și probabil că o vor amenda pe femeie pentru distrugere.

Comentarii

comentarii